LKG Leövey Klára Gimnázium / Súgó

Súgó

Valid CSS!
Valid XHTML 1.0!

Kedves látogatónk!

Lapjainkat úgy próbáltuk elkészíteni, hogy tetszőleges WEB-böngészővel* élvezhetőek, olvashatóak legyenek. Feltétlenül javasoljuk a legalább 800x600-as felbontást és a legalább 256 elemű színmélységet.

Webhelyünk fő tartalmi egységei (Vendégek, Tanárok, stb.) a lapok tetején megtalálható menüsorra kattintva érhetők el.

Átlépve egy ilyen al-lap rendszerre, a képernyő baloldali részén feltűnő menü teszi lehetővé a további barangolást az olvasnivalók között.

A tájékozódást segítheti a site-térkép, továbbá a keresési lehetőség. Ezek - és oldalaink más szolgáltatásai, például az archívum, vagy az öregdiák-találkahely - a lap alján látható menüsor segítségével vehetők használatba.

Egyes - PDF formátumban elkészített - oldalaink elolvasásához szükséges az Adobe Acrobat Reader program hesználata. Ez ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

A webmesterek megköszönnék, ha lapjaink tartalmával, formájával kapcsolatos véleményét, észrevételét - az esetlegesen tapasztalt problémákat - közölné velük. Ha levelet kíván írni a webmestereknek, kattintson ide!


* Lapjainkat az alábbi böngészők - aktuális változataival is - teszteljük rendszeresen: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Mozilla, Safari, Galeon, Konqueror, Epiphany