LKG Leövey Klára Gimnázium / Archívum

1998.10.28. --- Siker az OttHonLap pályázaton!

A Guards Távközlési Rt. még a múlt tanév végén hirdette meg OTT/HON/LAP tervezõ és készítõ pályázatát magyarországi középiskolák számára. Az Interneten zajló verseny keretében az induló csapatoknak meg kellett tervezniük és el kellett készíteniük iskolájuk honlapját.

A pályamunkának angol és magyar nyelven kellett elkészülnie. A honlapnak tartalmaznia kellett az iskola történetét, szervezeti felépítését, tagozatait, felvételi követelményeket, az iskola kerületének, városának rövid bemutatását.

A verseny igen népszerû lett: 372 iskolai csapat készített pályamunkát. Éppen ezért hatalmas siker, ami az október 28-án megtartott eredményhirdetésen kiderült:

iskolánk csapata, a "HT Corporation" a 2. helyet szerezte meg!

Külön öröm, hogy a Pósta Zoltán, Protzner György, Balla Gábor (13.Q) összetételû csapat - Sebestyén László tanár úr támogatásával - megszerezte a "Tartalmilag legjobb" kategória díját is.


2001.11.12. --- A Leövey Klára Gimnázium minõség-biztosított!

A napokban érkezett meg iskolánkba a Magyar Gallup Intézet tanúsítványa, miszerint gimnáziumunk az elmúlt tanévekben sikeresen kiépítette a QPSA minõségfejlesztési modellt.
A folyamatról bõvebben lehet olvasni FényÉvkönyveink 1999/2000. évi számában, Minőségfejlesztés cím alatt.


© LKG, 2002.