LKG Leövey Klára Gimnázium / Weblapunkról

Weblapunkról

Weblap sztori

Online statisztikák

Vissza:

Weblapunkról nyitólap
LKG nyitólap

Weblap-sztori

LKGweb v1.0
A Leövey Klára Gimnázium honlapjának első változatát 1997-ben Vobornik András - egykori tanítványunk, aki akkoriban iskolai rendszergazdaként dolgozott - készítette el. Címe akkor még http://lin.lkg.c3.hu volt, s az iskola Linux szerverén helyeztük el.

LKGweb v1.1
Honlapunk némileg átalakult és kibővült 1998 végén.

LKGweb v2.0
A jelentősen kibővitett következő változatot - 2000-től - Bánhegyesi Zoltán készítette el (és tartotta karban), felhasználva Radványi Géza ötleteit. Ez a lap már - Novell web-szerverünk beüzemelése után - a http://nov.lkg-bp.sulinet.hu címre került.

LKGweb v3.0
A - 2002 ősze óta - látható verzió Bánhegyesi Zoltán és Kauders Tamás munkája. Ennek címe immár www.leovey.hu, miután regisztráltattuk a megfelelő domaint.
(2008.09.01.) A webhely fejlesztését leállítottuk, de tartalma természetesen továbbra is elérhető. Szerepét átvette a ugrás www.lkg-bp.hu/portal/

e-LKG portál
2004 őszén elindítottuk PHP-Nuke alapú interaktív portálunkat.
Címe: www.e-lkg.hu
(2008.09.01.) A portál fejlesztését leállítottuk, de tartalma természetesen továbbra is elérhető. Szerepét átvette a ugrás www.lkg-bp.hu/portal/

LKG ToP portál
2006 februárjában - az ugrás SDT-monitor kutatás keretében elindítottuk ugrás Moodle alapú távoktatási (e-learning) portálunkat.
Címe: www.lkg-bp.hu/moodle/

LKG-Comenius portál
2006 novemberében - egy ugrás Comenius projekt keretében indítottuk el ugrás Joomla alapú portálunkat, mely a projektben dolgozó iskolák együttműködésének az eszközét jelenti.
Címe: www.leovey.hu/comenius1/

LKG DÖK-blog
2007 októberében indítottuk útjára a DÖK ugrás WordPress alapú portálját/blogját.
Címe: www.lkg-bp.hu/dok/

Új LKG portál
2008 szeptemberében indítottuk be ugrás Joomla! 1.5 alapú új portálunkat, felváltandó a korábbi - Nuke alapú - változatot, illetve statikus oldalainkat.
Címe: www.lkg-bp.hu/portal/